Tofu zöldséggel

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • 4 db gomba
  • 1 nagyobb sárgarépa
  • 1 nagy csokor újhagyma
  • 50 dkg tofu
  • 4 evőkanál olaj
  • 1 db gyömbér (2 cm)
  • 10 dkg fagyasztott borsó felengedve
  • 1 teáskanál chiliszósz
  • 1 teáskanál étkezési keményítő
  • 2 evőkanál szójaszósz

Elkészítés

A gombát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. Meghámozzuk a répát, lemossuk, megszárítjuk, majd vékony csíkokra felszeleteljük. Megmelegítjük az olajat. A csíkokra vágott tofut megsütjük, majd kiszedjük. A répát, a kockákra vágott hagymát, a lereszelt gyömbért és a gombát 1-2 percig sütjük, majd a borsót is beletéve szintén 1-2 percig pároljuk. A chiliszószt elkeverjük a keményítővel, a szójaszósszal és 1 dl vízzel. A zöldséghez öntjük, hozzátesszük a tofut és megmelegítjük. Sóval ízesítjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.